12 Ekim 2015 Pazartesi

Işık Kutusu Reklamları

Işık Kutusu reklamları ile Mobil Reklamcılık artık daha basit hale geliyor.

Günümüzde en az 2 milyarın üzerinde tablet ve akıllı telefondan oluşan, ve sürekli kendini genişleten bir mobil dünyada güzel görünecek reklamlar oluşturmak her geçen gün biraz daha zorlaşıyor. Geçtiğimiz aylarda Google ışık kutusu reklamlarını uygulamaya başlatacağını duyurdu. Yeniden tasarlanıp incelenen Işık kutusu reklamları Tüm AdWords reklam verenlerinin kullanımına açıldığını duyurdu.

Işık Kutusu Reklamları ile, her ekranda birbirinden güzel,ilgi çekici ve harika görünen reklamlar oluşturmak artık daha kolay hale gelecek.

Işık Kutusu Reklamları, etkileşim başına maliyet ( ETBM ) temeline dayanıp faturalandırıldığından dolayı Marka bilinci oluşturmak için harika bir yöntem haline geliyor. Markanız direkt olarak belirli kitlelere ulaşacağı için, görüntülü reklamcılıktan elde ettiğiniz kazancın artmasını sağlayacaktır. Kullanıcılar reklamlarınızla etkileşimde bulunmayıp, genişletmediğinde ücret ödemezsiniz. Kullanıcılar reklamlarınızla etkileşimde bulunup genişletmek için masaüstü bilgisayarda reklamınızın üzerine gelip 2 saniye beklediğinde veya tablet ya da cep telefonu ile reklama dokunduğunda genişletme gerçekleşir. Ayrıca Işık Kutusu Reklamlarının arkasındaki optimizasyon motoru, kampanyanızın mesajınızla etkileşimde bulunma ihtimali en yüksek olan kitleye ulaşma konusunda size yol gösterip başarılı olmanızı sağlar.

Video, Harita veya Resim kullanarak Işık Kutusu Reklamlarını oluşturmanın ne kadar kolay ve eğlenceli olduğunu izleyebilirsiniz.




Soru ve İstekleriniz için : www.interaktifmedyaajansi.com

‘İşletmenizin kapılarını açmak, kendinize yeni pazarlar yaratmak için gelin AdWords’ü en etkin şekilde birlikte yönetelim. İşletmeniz uzmanların elinde olsun.’ 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder