14 Ekim 2015 Çarşamba

Google Adwords İle Reklam Vermenin Avantajları

    Google AdWords‘ü diğer reklamcılık türlerinden ayıran birkaç önemli nokta vardır;

  • Reklamınızın hangi web sitelerinde ve hangi coğrafi alanlarda (eyaletler, şehirler ve hatta mahalleler) görüneceğini seçebilirsiniz.
  • Reklamınız, sizin sunduğunuz türde ürün ve hizmetleri aramakta olan kullanıcılara gösterilir. Dolayısıyla söz konusu kullanıcıların işlem yapma olasılığı daha yüksektir.
  • Tıklama başına maliyet (TBM) teklifi ile, reklamınız görüntülendiğinde değil, yalnızca kullanıcılar reklamınızı tıkladığında ücretlendirilirsiniz. Kullanabileceğiniz çeşitli teklif seçenekleri vardır.
  • Aylık olarak ne kadar harcamak istediğinize karar verir ve hiçbir zaman bu tutarın üzerinde ücretlendirilmezsiniz.
  • Firmanıza daha çok ziyaretçi çekersiniz.
    Google AdWords ile, reklamlarınızı yayınlamaya başladığınızda var olandan daha çok mail ve telefon alacaksınız. Bu da sizin yeni müşteri kazanmanızı arttırıp işinize olan katkısını hemen hissettirecektir.

    Google Adwords her firma için uygundur.


    İster büyük işletme ister kobi olun, aylık ayırdığınız bütçe farketmeksizin, kampanya ve hesap yönetimi ile istediğiniz sonuçlara ulaşmak daha kolaydır.

    Marka bilinçinizi arttırmada önemli bir rol oynar.


    Uzun soluklu kampanyalar ile Google AdWords sadık müşteri potansiyelinizi arttırır. Bu sayede daha fazla marka bilinirliği elde etmiş olursunuz.

    Hızlı sonuçlar verir.


    Reklamlarınız başlatıldığı anda Google AdWords’ün sonuçlarını görmeye başlarsınız.

    Bütün bu bahsettiklerimize ek olarak, reklam kampanyanızın performans raporlarına online olarak dilediğiniz zaman ulaşabilme imkanı, Google Adwords’ün faydaları arasında en dikkat çekici olanlardandır. Adwords reklamlarınızı kendiniz düzenleyebilir, iyi performans sergileyemeyen öğelerin bütçelerini iyi performans sergileyebilenlere aktarmak ve bu işlemi dikkatli takip edebilmenize olanak sağlamaktadır.

Tüm Soru ve İstekleriniz için :  www.interaktifmedyaajansi.com

"İnteraktif Medya Ajansı, Etkileşim Yaratır."

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder